AxDrive

Get Adobe Flash player

AxDrive

Ledande komplett nordisk leverantör inom komponenter till tunga fordon

Vi erbjuder brett sortiment med hög service och tillgänglighet.

Divisionen AxDrive erbjuder ett brett sortiment av komponenter och tjänster för tunga kommersiella fordon såsom lastbilar, skogsfordon, gruv- och entreprenadmaskiner, lantbruksfordon och många andra typer av maskiner. Inom detta område finns våra kunder främst inom nytillverkning och eftermarknad.

Divisionen erbjuder också högkvalitativa industrikomponenter och service till den nordiska och baltiska tillverkningsindustrin. Våra komponenter och lösningar inom detta område återfinns inom följande kundsegment: Off Highway, industri, maritim och specialfordon.

Vi skapar värde för våra kunder genom att förse dem med ett brett utbud av produkter från tillverkare över hela världen. Vi erbjuder professionell rådgivning och skräddarsydda lösningar som möter kundernas behov och göra hela försörjningskedjan effektivare. Vi skapar värde för våra leverantörer genom att vara nära våra kunder och genom att ge dem tillgång till en omfattande kundbas och effektiva säljteam med starka marknadskopplingar.

Vi är finansiellt starka med en tydlig entreprenörskultur och siktet inställt på tillväxt. Vårt mål är att vara den ledande specialisten och fullserviceleverantören i Norden och Baltikum. AxDrive sysselsätter för närvarande mer än 220 personer och har en omsättning på ca 659 miljoner kronor (2015).

Följande bolag ingår i AxDrive:

  • ABKATI
  • Eigenbrodt
  • Trans-Auto, Sverige, Finland och Ryssland
  • Widni Finland med Rotoman och Widni Baltic

Socialt ansvar

Socialt ansvar är en integrerad del av hur AxDrive bygger och utvecklar sina affärer. AxDrive och dess dotterbolag kommer därför under 2014 att stödja SOS barnbyars familjestärkande program i Pune, Indien.

AxDrive ser samarbetet med SOS Barnbyar som en del i vår ansvarsfulla hållning gentemot den omvärld vi är beroende av. Vi tror att vi genom socialt engagemang och ansvar kan påverka både oss själva och våra affärsrelationer att sprida detta ansvar vidare i samhället. Engagemang i välgörande projekt och verksamheter gör att vi växer, inte bara som människor utan även som företag.

För mer information:
Klicka på bolagens logotype för att komma till deras hemsida.

ABKATI Logotype Eigenbrodt   Trans-Auto logotype   Widni logo